ArtMotors logo

Bogate izkušnje na področju sestavljanja in obnavljanja motorjev!

Specializirani smo za generalno obnovo motorjev

Stranke so vodilo za našo uspešno zgodbo ter najboljša referenca. Vrhunsko obnovo motorja jamčimo s 18 mesečno garancijo.

Smo podjetje z bogatimi izkušnjami  v sektorju popravila motorjev ter obnovi motorjev.

Naši zaposleni se nenehno izobražujejo na področju obnove motorjev ter postopkov, ki so potrebni za profesionalno obnovo le teh. Nič ni prepuščeno naključju.

Naša ekipa je strokovno podkovana, samozavestna in sposobna. Veselimo se nadaljnjega dela ter sodelovanja s strankami, ki so naš ''feedback''.

Naša vizija je vodilni položaj na področju obnove motorjev, saj vam nudimo le to, kar je najboljše za vas in vaše jeklene konjičke.

Specializirani smo za popravilo in obnovo motorjev znamk:

  • Audi
  • Porsche
  • BMW
  • Jaguar
  • land Rover
  • Mercedes

Naše storitve

Za naše stranke opravljamo obnove motorjev, popravila motorjev, obnove motornih glav in  restavriranje motorjev starodobnikov.

Realizacija

Vsa naročila se realizirajo v dogovorjenih rokih.

Tehnično svetovanje

S svojimi strankami skušamo najti najoptimalnejšo rešitev za obnovo motorja. Z njimi imamo korekten in direkten odnos, kajti edino tako lahko zagotovimo kakovostno obnovo motorja.

Brezplačen prevoz vozila

Za naše stranke organiziramo tudi vleko okvarjenega vozila/motorja do nas ter vleko obnovljenega vozila/motorja do vas KJERKOLI V SLOVENIJI.

Naša ekipa

Stranke so vodilo za našo uspešno zgodbo ter najboljša referenca. Vrhunsko obnovo motorja jamčimo s 18 mesečno garancijo.

Željko

Željko Plavšič  ArtMotors

Ustanovitelj in direktor podjetja ArtMotors

S 17 letnimi izkušnjami doma in v tujini, specializiran za obnovo in restavracijo vseh vrst in tipov motorjev. Njegova strast so zahtevni motorji, predvsem bencinski V8,V10,in V12

Boštjan

Boštjan Pestotnik ArtMotors

Asemblator in mehanik ArtMotors


Z 8 letnimi izkušnjami na obnovi motorjev. Odlikuje ga izredna natančnost in disciplina pri obnovi motorjev. Njegova strast: vse vrste motorjev.

Klemen H.

Klemen Hribar ArtMotors

Asemblator  in mehanik ArtMotors


S 4 letnimi izkušnjami na obnovi motorjev. Odlikuje ga izredna volja do učenja in pripravljenost na nove  izzive. Njegova strast so predvsem bencinski motorji.


Obnova motorjev

OBNOVA MOTORJA ni nikakor POPRAVILO MOTORJA. Pri obnovi motorja se držimo načela fabriške metode le tega! Obnova motorja  poteka tako, da zamenjamo vse premikajoče dele motorja z novimi. Nova so seveda tudi vsa tesnila ter pogonski sklop  motorja. Deli motorja, ki ostanejo nezamenjani,  kot so blok motorja, glavna gred in glava motorja, pa so deležni visoko kakovostne strojne obdelave. S takim postopkom našim strankam zagotovimo obnovljen motor  z  0 km ter 18-mesecev garancijo na neomejeno število kilometrov.

Popravilo motorjev

Popravilo motorja je cenejša različica obnove motorja. Ljudje pogosto mešajo izraz  POPRAVILO MOTORJA IN OBNOVA MOTORJA, kajti to sta podobna, a vendarle zelo različna posega v sam motor. Popravilo motorja  je poseg v motor, pri katerem se zamenjajo poškodovani deli in deli, ki so nujno potrebni, da lahko motor sestavimo v delujoče stanje. Popravilo motorja izvedemo takrat, ko obnova motorja presega vrednost avtomobila in je za stranko tisti trenutek najboljša rešitev. Na tak poseg lahko zagotovimo do leto dni garancije.

Obnova motornih glav

Za naše stranke, kot so fizične osebe, in seveda tudi razni avtomehaniki, obnavljamo glave motorja. Pri obnovi glave motorja se v prvi vrsti prepričamo, da glava motorja ni počena, saj tako preprečimo nevšečnosti tako našim strankam kot našim partnerjem avtomehanikom. Pri obnovi glave zagotovimo maksimalno kvaliteto s precizno strojno obdelavo ventilov, sedežev ventilov, vodila ventilov, izravnavo naležne površine ter seveda zamenjamo vse stojne vijake.

Restavriranje motorjev starodobnikov

Razlika med obnovo klasičnega motorja in motorja starodobnika ni prav velika, pa vendarle je. Motorji morajo ohraniti čim več originalnih delov ter seveda izgledati tako, kot so izgledali, ko so prišli iz  tovarne. Velikokrat zahtevajo dolge postopke obdelave ter restavracije posameznih delov, ki se ne zamenjajo z novimi, saj njihova narava zahteva tako. Prav vsak del motorja zahteva natančnosti, potrpežljivost in včasih ogromno ur dela. Nič ni prepuščeno naključju, še niti najmanjši vijak ne.

Dragi obiskovalci - da bi bolje razumeli naravo našega dela, za vas pripravljamo članke v PDF obliki, kjer lahko izveste več o našem delu.

Kaj je obnova motorja?

Ta članek je namenjen vsem, ki bi se radi spoznali s pomenom "Kaj je obnova motorja" in kakšen je v resnici njen postopek.

Kaj je obnova motorja (PDF)

Kontaktni obrazec

Obnova motorja
Popravilo motorja
Obnova motornih glav
Restavriranje motorjev starodobnikov
Drugo

Tehnični podatki o vozilu: